Pavāru māja ir vieta, kur dzimt labam ēdienam un piedzīvojumam. Šo šefpavāra Ērika Dreibanta ideju esam iemitinājuši kādā senā, nozīmīgā Līgatnes ēkā - bijušajā Dzemdību namā “Wilhelma” (1901.g.)

 

Mēs radām šo vietu, jo vēlamies, lai tā iedrošina atklāt mūsu reģionam unikālas garšas un dzimt nozīmīgām idejām. Pavāru māja tic tīram un godīgi audzētam produktam, tā atbalsta slow food fizofiju un apkārtnes zemniekus, ražotājus.

 

Līdzās mājai atrodas Līgatnes upe, diži koki un kalni, un dabas vērotāju dārzs. Ja pietiks pacietība un vērība, te būs iespēja ieraudzīt notikumus, ko steidzīgajā ikdienā viegli palaist garām.

 

Mēs ticam - jo tuvāk atrodamies dabai, jo tuvāk esam savam patiesajam iekšējam cilvēkam.

​Mēs

> esam gardēži un ēdienu gatavojam ar mīlestību

 

> ēdienos arvien vairāk lietojam dabas dotās veltes, kuru augšanas procesos nav iejaucies cilvēks un industrializācija

> izmantojot dabas veltes, ievērojam liegumus un samērību, lai dabā uzturētu  daudzveidibu

 

> ar pastiprinātu vērību izvēlamies tos produktus, kuru sertifikātos ir norādes uz  principiem, kas apstiprina produktu izcelsmi atbilstoši atbildīgas audzēšanas un zvejas normām
 

> gatavojam ēdienus tā, lai produkti tiktu izmantoti  «no mēles līdz astei»
 

> sadarbojamies ar dabas pazinējiem, lai vēlreiz atklātu un iepazītu mūsu reģionam   raksturīgas un unikālas dabas garšas, kas ēdienus padara mūsdienīgus
 

> kopīgi dalāmies domās un darbos, lai mūsu bērniem šo zemi atstātu labāku, nekā to saņēmām mēs!

 

 

 

 

saimnieks Ēriks Dreibants